Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

EM-kisat jäämässä ranskalaistykin joutsenlauluksi! – “Luulen, että se on osaltani loppu”

Olivier Giroud
AOP

Ranskan kaikkien aikojen paras maalintekijä Olivier Giroud paljastaa, että hän aikoo lopettaa maajoukkueuransa kesän EM-kisojen jälkeen.

Olivier Giroud on päättämässä mittavan maajoukkueuransa EM-kisoihin. 37-vuotias hyökkääjä on tehnyt 57 maalia 131 ottelussa Ranskalle. Hän kuului Les Bleusin joukkueeseen, joka voitti vuoden 2018 MM-kisat, ja hän on mukana jälleen Saksan lopputurnauksessa.

– Rehellisesti sanottuna tämä on viimeinen kilpailuni Les Bleusin kanssa. On selvää, että tulen kaipaamaan sitä kovasti. Meidän täytyy tehdä tilaa nuorille, Giroud kertoi Telegraph Indian mukaan.

Giroud allekirjoitti hiljattain sopimuksen MLS-seura Los Angeles FC:n kanssa ja jättää näin ollen Euroopan kentät 18 vuoden jälkeen pelattuaan Ranskan, Englannin ja Italian pääsarjoissa. Giroud siirtyi LAFC:hen AC Milanista vuoteen 2025 ulottuvalla sopimuksella. Hyökkääjän diiliin sisältyy optio vuodesta 2026.

– Tunnen fyysistä ja henkistä väsymystä, Giroud jatkoi.

– Olen aina sanonut, että aion lopettaa, kun kehoni pyytää minua lopettamaan. Minulla on mielestäni kaksi hyvää vuotta jäljellä. Mutta mitä tulee Ranskan joukkueeseen, luulen, että se on osaltani loppu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024