Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Real Madridille hurja isku ennen Mestarien liigan finaalia! – Ranskalaistähden EM-kisat vaarassa?

Aurelien Tchouameni
AOP

Carlo Ancelotti paljastaa, että Real Madrid joutuu tulemaan toimeen ilman yhtä avainpelaajistaan ensi viikonlopun Mestarien liigan finaalissa Borussia Dortmundia vastaan.

Real Madridin on määrä matkustaa Wembleylle tavoittelemaan 15. Euroopan cupiaan pudotettuaan Manchester Cityn ja Bayern Münchenin kilpailun playoff-vaiheessa.

Carlo Ancelottilta puuttuu kuitenkin yksi tärkeä palanen joukkueestaan. Aurelien Tchouameni joutuu jäämään sivuun 1. kesäkuuta pelattavasta ottelusta aiemmin tässä kuussa kärsityn loukkaantumisen vuoksi.

Tchouamenin vamma ei toipunut toivotulla tavalla ja hän joutuu käymään kilpajuoksua aikaa vastaan ollakseen täydessä terässä kesän EM-kilpailuissa.

– Hän tekee yksilöllistä työtä, mutta hän ei kuntoudu ajoissa finaaliin, Ancelotti kertoi perjantaisessa lehdistötilaisuudessa Daily Mailin mukaan.

– Katsotaan, toipuuko hän EM-kisoihin, italialaismanageri jatkoi.

Tchouameni loukkaantui 8. toukokuuta pelatussa Mestarien liigan ottelussa Bayern Muncheniä vastaan, eikä häntä ole nähty kentällä sen jälkeen.

Madrid on pärjännyt tulosten valossa hyvin ilman ranskalaistähteä, mutta hänen puuttumisensa loppuottelusta on luonnollisesti tuntuva isku Ancelottin miehistölle.

Miehen tilanne aiheuttaa luonnollisesti harmaita hiuksia myös Les Bleusin päävalmentaja Didier Deschampsille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024