Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayern München Leverkusenin jalanjäljillä? – Manageriehdokas kahden City-pelaajan kintereillä!

Vincent Kompany
AOP

Bayern München on raporttien mukaan lähellä sopimusta Vincent Kompanyn kanssa. Vaikka mitään ei olla julkistettu, on huhujen perusteella todennäköistä, että belgialainen Man City -legenda tarttuu tehtävään.

Bayern München on vetämässä todellista kania hatustaan ja nimeämässä Vincent Kompanyn uudeksi managerikseen. Vaikka tämä saattaa särähtää monen korvaan, on kovalla ratkaisulla potentiaalia osoittautua onnistuneeksi päätökseksi.

Nuorille, kunnianhimoisille managereille on tällä hetkellä kova kysyntä Euroopassa, ja on hyvinkin mahdollista, että Bayern haluaa seurata Bayer Leverkusenin esimerkkiä (Xabi Alonso).

Kompanyn kohdalla mikään ei ole vielä virallista, mutta hänen saapumistaan Allianz Stadiumille pidetään jo niin varmana, että huhut kertovat hänen kaavailevan jo Bayernin pelaajistoa ensi kaudelle.

Kompany tuntee Valioliigan läpikotaisin Britteinsaarilla vietetyn pitkän peliuransa ansiosta ja hänen kerrotaan tavoittelevan hankintoja tutusta ympäristöstä. Jos belgialainen nimitetään tehtävään, hänen uskotaan haluavan vahvistaa joukkuetta kahdella Manchester Cityn pelaajalla.

John Stones, joka on ollut valtavassa roolissa Pep Guardiolan ryhmässä on korkealla Kompanyn toivelistalla, kuten myös Jack Grealish, jonka jatkoa Etihadilla on pidetty epävarmana.

Lähde: Bayern Strikes

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga