Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Nähdäänkö Serie A:ssa todellinen ryöstö? – Vaihtaako japanilaistähti paikalliskilpailijan leiriin?

Daichi Kamada, Lazio.
AOP

Roma on liittynyt niiden seurojen joukkoon, jotka seuraavat tarkasti, mitä tapahtuu Lazion ja Daichi Kamadan välillä. Kamada on ollut erittäin vahva Igor Tudorin alaisuudessa ja harkitsee tällä hetkellä tulevaisuuttaan.

Daichi Kamadasta tulee kesällä vapaa-agentti, jos hän ei käytä monivuotista optiotaan. Miehellä on nykyisessä kontrahdissaan vapaaehtoinen optio kolmesta lisävuodesta. Tämän lisäksi on myös täysin mahdollista, että osapuolet voivat neuvotella kokonaan uuden sopimuksen.

Kamadan voimassa oleva kontrahti on taannut hänelle kolmen miljoonan vuosiansiot, johon hän haluaisi 500 000 euron korotuksen. Biancocelesti saisi enemmän varmuutta tulevaisuudesta vastineeksi.

Lazio välttäisi mielellään uuden sopimuksen tekemisen taloudellisten syiden takia, joten kaikki on tässä vaiheessa täysin mahdollista.

Kamada on aloittanut kahdeksassa peräkkäisessä ottelussa ja vakuuttanut tällä kaudella Igor Tudorin alaisuudessa.

Tämä ei ole jäänyt huomaamatta muuallakaan ja muun muassa AS Roman kerrotaan tarkkailevan paikalliskilpailijansa pelaajan sopimustilannetta.

Kamada antoi omasta tulevaisuudestaan suhteellisen ympäripyöreitä kommentteja.

– Olen todella onnellinen, kun voin vihdoin auttaa joukkuetta. Pelasin samanlaisella pelisysteemillä Saksassa, joten tunnen oloni mukavaksi, Kamada kertoi The Cult of Calcion mukaan.

– Minut on yhdistetty jo muutamaan seuraan, mutta en ole päättänyt vielä. Voin tuntea tällä hetkellä valmentajan luottamuksen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A