Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

Mbappen viimeinen peli? – Enrique: “Tämä joukkue voittaa jossain vaiheessa Mestarien liigan”

Luis Enrique
AOP

Luis Enrique kertoo, että Paris Saint-Germainin nykyisen joukkueen ja tulevien hankintojen on nostettava tasoaan Kylian Mbappén lähdön jälkeen. Espanjalaismanageri kuitenkin vakuuttaa, että on vain ajan kysymys, milloin PSG voittaa ensimmäisen Mestarien liigan mestaruuden.

Paris Saint-Germain voitti Ranskan Cupin kaadettuaan kilpailun finaalissa Lyonin. Kyseessä oli samalla suurella todennäköisyydellä Kylian Mbappen viimeinen ottelu pariisilaisten paidassa. Vuoden 2018 maailmanmestarin sopimuksen julkistamisen Real Madridin kanssa uskotaan tapahtuvan lähiaikoina.

Espanjalaismanageri Luis Enrique valmensi Mbappéa viimeisenä hänen seitsemästä PSG:n vuodestaan. Näiden vuosien aikana hyökkääjä teki ennätykselliset 256 maalia ja auttoi joukkuetta voittamaan 15 mestaruutta, joista kuusi liigapokaalia.

Enrique, joka ohjasi PSG:n kolmen kansallisen pokaalin voittoon ensimmäisen vastuukautensa aikana, uskoo, ettei kukaan pelaaja ei voi korvata Ranskan kapteenia.

– Minulla on ollut onni valmentaa Kyliania tällä kaudella, vaikka tämä on ollut hänelle vaikeaa seitsemän seurassa vietetyn kauden jälkeen. Kaiken sen jälkeen, mitä hän on saavuttanut, on vaikea sanoa hyvästit, Enrique kertoi ESPN:n mukaan.

– Ei ole pelaajaa, joka voisi korvata Mbappéa, joten teemme sen useamman hankinnan kautta ja pyrimme tuomaan sisään viisi tai kuusi uutta pelaajaa.

– Kylianin korvaaja tulee olemaan joukkue, joka yhdessä fanien ja kunnianhimomme kanssa yrittää voittaa kaiken seuraavilla kausilla. Tämä joukkue voittaa jossain vaiheessa Mestarien liigan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ligue 1