Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

ManU:lle seurahistorian 13. FA Cupin voitto! – “Halusimme todistaa tasomme”

Manchester United juhlii FA Cupin voittoa.
AOP

FA Cupin finaalissa nähtiin uusinta viime vuodelta, kun Manchester United ja Manchester City iskivät yhteen Wembleyllä. Tällä kertaa oli ManU:n vuoro päästä kohottamaan kannua ja voitto saattoi pelastaa Erik ten Hagin työpaikan joukkueen managerina.

Manchester City lähti jättimäisenä ennakkosuosikkina Wembleyllä pelattuun FA Cupin finaaliin, mutta taivaansinisten toiveet tuplamestaruudesta jäivät lopulta haaveeksi.

Citizens vei avausjaksolla pallonhallinnan odotetusti nimiinsä, mutta United hankki taukojohdon Alejandro Garnachon ja Kobbie Mainoon maaleilla.

Pep Guardiolan miehistö laittoi lisää hönkää toisella puoliajalla, mutta ManU:n puolustus pysyi läpi ottelun uskomattoman tiiviinä.

Vaihdosta sisään tullut Jeremy Doku onnistui kaventamaan pelin lopussa, mutta tämän lähemmäksi tuore Valioliigan mestari ei päässyt. Näin ollen United pääsi juhlimaan seurahistorian kolmattatoista FA Cupin voittoa.

– Kuten aina, kilpailu on aina läsnä, ja se on aina paljon suurempaa, kun pelaat oman kaupunkisi joukkuetta vastaan, Erik ten Hag kertoi Unitedin verkkosivuilla.

– Meille kyse ei ollut tästä, vaan siitä, että halusimme todistaa tasomme, kun meillä oli ollut niin huono vuosi ja olemme joutuneet selviämään monien takaiskujen ja loukkaantumisten kanssa. Joukkue osoitti paljon sitkeyttä, ja olen niin ylpeä heistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup