Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

Pystyykö United todelliseen ihmeeseen? – “Finaalissa voi tapahtua mitä tahansa”

Kobbie Mainoo, Manchester United.
AOP

Kobbie Mainoo on vakuuttunut siitä, että Manchester Unitedilla on realistiset mahdollisuudet Manchester Cityä vastaan lauantaisessa FA Cupin finaalissa, vaikka todennäköisyydet ovatkin taivaansinisten puolella.

Manchester United on pelannut kauden, jonka se haluaa unohtaa. Erik ten Hagin joukkue jäi Mestarien liigassa lohkonsa jumboksi ja päätyi lopulta kotoisen pääsarjansa kahdeksanneksi. Kyseessä on Unitedin historian huonoin saavutus  Valioliigan aikakaudella.

Punaiset pyrkivät päättämään kautensa duurisoinnulla, kun FA Cupin finaalin viimevuotisessa uusinnassa vastaan asettuu Manchester City. Pep Guardiolan valmentama Citizens kohotti kannua viime keväänä ja se lähtee peliin valtavana suosikkina tälläkin kertaa.

Unitedin paidassa tällä kaudella todellisen läpimurron tehnyt Kobbie Mainoo myöntää tosiasiat, mutta vakuuttaa, että joukkueen riveissä riittää uskoa.

– Emme tule paikalle vain osallistumaan, vaan pelaamaan voitosta, englantilainen painottaa.

– Tiedämme, että heillä menee tällä hetkellä loistavasti, mutta meidän on valmistauduttava hyvin, jotta meillä on parhaat mahdollisuudet voittaa.

– Meillä on hyvä joukkuehenki ja pelaajia, jotka pystyvät johtamaan joukkuetta ja jotka voivat tuoda todellista energiaa.

– Finaalissa voi tapahtua mitä tahansa, ja faniemme ansiosta uskon, että voimme antaa itsellemme mahdollisuuden voittaa.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta FA Cup