Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Carlo Ancelottilla vaikea päätös tehtävään ennen Mestarien liigan finaalia: “Molemmat ansaitsevat pelata”

Carlo Ancelotti, päävalmentaja, Real Madrid.
AOP

Real Madridin manageri Carlo Ancelotti aikoo tehdä päätöksen siitä, kuka aloittaa maalissa Mestarien liigan finaalissa vasta päivää ennen peliä. Andriy Lunin on esiintynyt edukseen Los Blancosin luukulla, mutta tähtivahti Thibaut Courtois on palannut jälleen joukkueen mukaan loukkaantumisen jäljiltä.

Real Madridin maalivahtitilanne on ollut tällä kaudella hieman tavallisesta poikkeava. Lainalle hankittu Kepa Arrizabalaga jäi käytännössä sivustaseuraajan rooliin, kun Andriy Lunin otti torjuntavastuun Thibaut Courtois’n sairasloman ajaksi.

Courtois on kärsinyt uusista takaiskuista, mutta palannut jälleen tolppien väliin. Belgialaiskonkari on pelannut viisi Madridin kuudesta edellisestä ottelusta. Näin ollen on mielenkiintoista nähdä, kuka vartioi Los Blancosin maalia 1. kesäkuuta pelattavassa Mestarien liigan finaalissa Borussia Dortmundia vastan.

Carlo Ancelotti paljastaa, ettei päätöstä ole vielä tehty, vaikka moni pitää Courtois’n valintaa itsestäänselvyytenä.

– Molemmat ansaitsevat pelata finaalissa. Lunin on onnistunut upeasti ja Courtois, me kaikki tiedämme hänen laatunsa. Luulen, että teen päätöksen vasta hieman ennen peliä, Ancelotti kommentoi Football Espanan mukaan.

– Nautin siitä, että tästä asiasta käydään väittelyä. Aion seurata sen etenemistä, sillä minulla ei ole mitään muuta tekemistä tällä viikolla, Ancelotti veisteli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga