Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Real Madridin supertähti kohtaa entisen seuransa Wembleyllä: “Peli, josta olen unelmoinut koko elämäni”

Tuulettaako Jude Bellingham Wembleyllä entistä seuraansa vastaan?
AOP

Jude Bellingham kertoo, että Mestarien liigan finaalissa pelaaminen on hänelle unelmien täyttymys. Bellinghamin edustama Real Madrid kohtaa Borussia Dortmundin 1. kesäkuuta Wembleyllä pelattavassa loppuottelussa.

Jude Bellingham, 20, on jo nauttinut erittäin menestyksekkäästä debyyttikaudestaan Espanjassa. Lopullisen läpimurtonsa Euroopan eliittiin tällä kaudella tehnyt Bellingham mätti 19 liigamaalia auttaessaan Real Madridia voittamaan La Ligan mestaruuden.

Englannin maajoukkuemies kohtaa Wembleyllä pelattavassa Mestarien liigan loppuottelussa entisen seuransa Borussia Dortmundin.

– Se on ehdottomasti erityistä, Bellingham myönsi.

– Mutta uskon, että valmistautumisen on oltava samanlaista kuin jokaiseen peliin. On tärkeää olla oma itseni, eikä murehtia liikaa tunnepuolta.

Bellingham on pelannut tällä kaudella 10 Mestarien liigan ottelua, joissa on syntynyt neljä maalia, vaikka tehot ovatkin jääneet piippuun lohkovaiheen jälkeen.

– Olen todella innoissani. (Finaali) on peli, josta olen haaveillut siitä asti, kun aloitin jalkapallon pelaamisen, Bellingham kertoi.

– Ymmärrän saamani tilaisuuden, enkä halua hukata siitä sekuntiakaan…. Tämä on peli, josta olen unelmoinut koko elämäni. Olisi typerää nyt tulla tänne ja haluta piiloutua tilaisuuden koittaessa.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga