Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Chelsea löytänyt uuden managerin? – Pep Guardiolan entinen kisälli ottamassa vastuun!

Enzo Maresca
AOP

Chelsea on sopinut henkilökohtaisista ehdoista Leicester Cityn managerin Enzo Marescan kanssa, kun osapuolet ovat askeleen lähempänä diilin tekemistä, lähteet väittävät.

Enzo Maresca otettiin nopeasti mukaan spekulaatoihin, kun Chelsea tiedotti päättäneensä yhteistyön Mauricio Pochettinon kanssa. Argentiinalaiselle etsitään edelleen korvaajaa, ja Maresca on raporttien perusteella noussut Chelsean ykkösvaihtoehdoksi.

Chelsea haluaa toimia nopeasti, ja 90minin saamien tietojen mukaan Marescan kanssa on jo sovittu sopimuksesta, ja hän on tehnyt selväksi, että haluaa ottaa vastuun Stamford Bridgen huojuvalla tuolilla.

Leicesterin kanssa ei olla kuitenkaan tiettävästi vielä päästy yhteisymmärrykseen. Marescan sopimukseen Championship-voittajan kanssa sisältyy yhdeksän miljoonan punnan ulososto-optio. Summan maksaminen tuskin osoittautuu ongelmaksi Länsi-Lontoossa, mutta yksityiskohdat vaativat vielä hiomista.

Chelsean kiinnostuksen Marescaa kohtaan tiedetään kumpuavan johtoportaasta asti. Bluesin urheilujohtajat Paul Winstanley ja Laurence Stewart ovat raportoidusti saaneet Chelsean osaomistajat vakuuttuneiksi siitä, että italialainen on oikea mies tehtävään.

Maresca teki Chelsean toimihenkilöihin vaikutuksen pallonhallintaan perustuvalla pelityylillään, joka auttoi Leicesterin Championshipin mestaruuteen hänen ensimmäisellä kaudellaan.

Ennen Leicesteriin siirtymistään Maresca työskenteli Pep Guardiolan apulaisena Manchester Cityssä valmennettuaan myös Citizensin nuorten 23-vuotiaiden joukkuetta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat