Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Tyytyväisyys hiipii puseroon? – Madridin hyökkääjä avautuu: “Kovin vastustaja on jo ulkona”

Rodrygo
AOP

Mestarien liigan finaali lähestyy kovaa vauhtia. Real Madrid lähtee peliin melko selvänä suosikkina, mutta joukkueella ei ole varaa liikaan tyytyväisyyteen. Madridin brassihyökkääjä Rodrygo uskoo joukkueensa kohdanneen jo kilpailun kovimman haasteen.

Real Madrid ja Borussia Dortmund iskevät yhteen lauantaina pelattavassa Mestarien liigan loppuottelussa. Dortmundin finaalipaikkaa voidaan pitää valtavana yllätyksenä. Harva osasi odottaa saksalaisjoukkueen etenevän jatkoon PSG:tä vastaan turnauksen aikaisemmassa vaiheessa.

Madrid on puolestaan kilpailun historian menestykkäin joukkue 14. voitollaan, joten joukkueella on runsaasti kokemusta loppuotteluista.

– Sanotaan, että Real Madrid ei koskaan häviä finaaleja, joten toivon, että niin on tälläkin kertaa. Olen aina nähnyt Madridin voittavan kaikki finaalit, ja toivottavasti sama kaava jatkuu. Mielestäni finaali on aina 50-50.

– Tietenkin, koska kyseessä on Madrid, meidät asetetaan aina suosikeiksi, mutta puntit ovat tasan.

Rodrygo puhui myös Madridin pelaamasta puolivälierätaistosta Manchester Cityä vastaan.

– Ollakseni rehellinen, tiesimme, että he ovat parempia. Minulle he ovat maailman paras joukkue, joka pelaa parasta jalkapalloa. Mielestäni kovin vastustaja on nyt ulkona, mutta se ei tarkoita, että finaalin voittaminen olisi nyt helppoa.

– Bayern-ottelupari oli erittäin vaikea ja Borussia Dortmundia vastaan tulee olemaan myös erittäin vaikeaa.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga