Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Xavi Hernandez varoitteli seuraajaansa: “Barça on monimutkainen seura”

Xavi Hernandez
AOP

Xavi Hernandez päätti työnsä sunnuntaina FC Barcelonan peräsimessä, kun joukkue otti La Ligan päätöskierroksella 2-1 voiton Sevillasta. Väistyvä katalaanimanageri uskoo, että hänen seuraajallaan on edessään haastava tehtävä.

Pitkään jatkunut jahkailu Barcelonan manageritilanteella sai yhden päätepisteen, kun seura tiedotti Xavi Hernandezin jättävän sittenkin työnsä kauden päätteeksi. Näin ollen miehen viimeiseksi työnäytteeksi jäi sunnuntainen 2-1 voitto Sevillasta.

Katalaanimanagerin seuraavasta etapista ei ole vielä tietoa, eikä Barçan tulevaa manageria olla vielä nimetty.

Tehtävään on linkitetty vahvasti Hansi Flickiä, mutta kuka tahansa työhön valitaankaan, on hänellä edessään vaikea tehtävä, ainakin jos Xavia on uskominen. Xavi kertoi myös, ettei hänen valmennusryhmänsä tekemä työ saanut ansaitsemaansa kiitosta.

– En usko, että tekemäämme työtä on arvostettu riittävästi, kun otetaan huomioon epäsuotuisa tilanne, johon jouduimme, Xavi kommentoi ESPN:n mukaan.

– Barça oli taulukossa yhdeksäntenä, kun tulimme (valmennustiimin kanssa) vuoden 2021 lopussa. Me sijoittuimme toiseksi. Sitten ensimmäisellä täydellä kaudella voitimme kaksi pokaalia (La Ligan ja Espanjan Super Cupin).

– Barça on monimutkainen seura, eikä muutokset taloudellisessa tilanteessa auta asiaa. Ainoa asia, joka voi auttaa (seuraavaa valmentajaa) on voittaminen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga