Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Buffon uskoo tämän miehen olevan oikea valinta Juven seuraavaksi manageriksi: “Hänessä on jotain erityistä”

Thiago Motta
AOP

Juventus erotti hiljattain Massimiliano Allegrin päävalmentajan paikalta. Kokeneelle italialaiselle ei ole vielä nimitetty seuraajaa, mutta Bolognan jättänyttä Thiago Mottaa pidetään vahvimpana ehdokkaana.

Juventus ei pystynyt palaamaan mestaruuskantaan Massimiliano Allegrin toisella jaksolla joukkueen peräsimessä. Bianconeri onnistui voittamaan Italian cupin, mutta tämä ei riittänyt seurajohdolle, sillä välit valmentajan kanssa olivat tulehtuneet niin pahasti.

Kuten aiemmin uutisoimme, Allegrin raivokohtaus cup-voiton jälkeen oli lopulta viimeinen niitti ja miehen työsopimus purettiin. Juve on kartoittanut tästä lähtien seuraajaa ja vahvimpana ehdokkaana on pidetty Thiago Mottaa.

Entinen Italian maajoukkuepelaaja teki hyvää työtä Bolognan peräsimessä ja auttoi seuraa varmistamaan paikan Mestarien liigassa ensimmäistä kertaa historiansa aikana.

Motta luopui hiljattain pestistään ja Juve-legenda Gianluigi Buffon uskoo hänen olevan täydellinen valinta Vanhan Rouvan uudeksi käskyttäjäksi.

– Juve yrittää luultavasti sytyttää uutta kipinää kunnianhimoiseen projektiinsa, ja uskon, että heillä on rohkeutta ottaa riski.

– Näen tämän kuitenkin laskelmoituna riskinä. Ottaen huomioon sen, mitä Thiago Motta on tähän mennessä urallaan tehnyt. Hän on osoittanut, että hänessä on jotain erityistä.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A