Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: PSG lyönyt pöytään 80 miljoonaa euroa! – Pakkaako Napolin supertähti laukkunsa?

Khvicha Kvaratskhelia
AOP

Khvicha Kvaratskhelian uskotaan haluavan siirtyä muualle kesän aikana. Toissa kaudella yksi Napolin mestaruuden takuumiehistä jäi päättyneellä sesongilla kauas parhaastaan koko muun joukkueen tavoin.

Napolin kone sakkasi päättyneellä kaudella uskomattoman paljon. Hallitsevana mestarina kauteen lähteneet sinipaidat eivät saaneet missään vaiheessa juonesta kiinni ja päävalmentajaa vaihdettiin huimaa tahtia.

Luciano Spallettin jättämä perintö oli liikaa Rudi Garcialle ja Walter Mazzarrille. Alisuorittamista nähtiin myös pelaajiston osalta ja useampi joukkueen runkomiehistä vaelteli täysin varjojen mailla.

Aikaisemmin Napolin paidassa säväyttänyt Khvicha Kvaratskhelia iski jälleen kelvolliset tehot (11+8) kotoisessa liigassa, mutta toissakauden kaltaista loistoa ei georgialaisen otteissa näkynyt.

Mies näytti aiempaa enemmän turhautumisen merkkejä, eikä yhteispeli muun joukkueen kanssa toiminut odotetulla tavalla. Kvaratskhelia onkin yksi niistä pelaajista, joiden uskotaan olevan vaihtamassa mahdollisesti maisemaa kesän aikana.

Laitahyökkääjän agentti Mamuka Jugeli kommentoi huhujen kohteena olevan suojattinsa tilannetta.

– Saudiseuroilta osoitettu kiinnostus ei pidä paikkaansa, mutta PSG:n puolelta on halukkuutta ja he ovat jättäneet tarjouksen, Jugeli paljasti Football Italian mukaan.

Lähteet kertovat, että PSG:n tekemä tarjous on arvoltaan 80 miljoonaa euroa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A