Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Carlo Ancelotti teki odotetun valinnan! – Tämä mies aloittaa joukkueen maalilla UCL-finaalissa

Thibaut Courtois
AOP

Real Madridin maalivahtivalinta on puhuttanut ennen lauantaista Mestarien liigan finaalia. Carlo Ancelotti vahvistaa tehneensä odotetun päätöksen, jonka myötä ukrainalaisvahti Andyi Lunin putoaa penkille.

Real Madrid on saapunut Lontooseen valmistautumaan huomenna kauden päättävään Mestarien liigan finaaliin, jossa vastaan asettuu Borussia Dortmund. Wembleyllä pelattava kamppailu käynnistyy klo 22:00.

La Ligan tuore mestari lähteen peliin valtavana ennakkosuosikkina, mutta espanjalaisten kokoonpano on puhuttanut ennen finaalia. Aurelien Tchouameni joutuu jättämään pelin väliin loukkaantumisen takia ja myös maalivahtitilanne on ollut pienoinen kysymysmerkki.

Andryi Lunin on esiintynyt edukseen tällä kaudella, mutta Thibaut Courtois on ottanut ykkösvahdin aseman takaisin palattuaan joukkueen vahvuuteen loukkaantumisen jäljiltä.

Lunin aloitti molemmat välieräottelut Bayern Müncheniä vastaan ja oli avainasemassa auttaessaan Real Madridin finaaliin, mutta Dortmundia vastaan hän jää penkille.

– Lunin matkustaa huomenna (Wembleylle) ja aloittaa penkillä. Courtois pelaa, Ancelotti vahvisti Football Espanan mukaan.

Courtoisin kokemus todennäköisesti painoi vaakakupissa päätöstä tehdessä, mutta on varmaa, että jos Madrid kompuroi huomenna, syyttävä sormi osoittaa hänen lisäksi myös Ancelottin suuntaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga