Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lähde: Turkin suurseura entisen ManU-valmentajan perässä!

Ole Gunnar Solskjær
AOP

Besiktas haluaa Ole Gunnar Solskjærin päävalmentajakseen ensi kaudesta eteenpäin.

Turkin suurseura Besiktas ei suostu luopumaan toivosta hankkia Ole Gunnar Solskjær peräsimeensä. 51-vuotias norjalaisvalmentaja lensi viime joulukuussa Istanbuliin neuvottelemaan mahdollisesta siirrosta, mutta tuolloin keskustelut päättyivät tuloksettomina.

Entisen Manchester United-managerin, joka on ollut työttömänä sen jälkeen, kun englantilaisseura antoi hänelle potkut marraskuussa 2021, ymmärretään tuolloin hylänneen puolitoistavuotisen sopimustarjouksen.

Solskjær on Daily Mirrorin mukaan tästä huolimatta korkealla Besiktasin toivelistalla sen jälkeen, kun Fernando Santos jätti tehtävänsä huhtikuussa.

Vaikka Besiktas voitti päättyneellä kaudella Turkin cupin, se jäi niukasti sarjansa kuudenneksi, joka on kaikkea muuta kuin mitä joukkuelta odotettiin.

Tämän myötä Besiktas on pyrkinyt etsimään nimekästä manageria kääntämään kurssia ensi kaudeksi. Useat tasonsa osoittaneet valmentajat ovat lähteiden mukaan kieltäytyneet pestistä, jonka jälkeen katseet on kohdistettu uudelleen Solskjæriin.

Kyseessä on myös yritys vastata Fenerbachen nokitteluun. Besiktasin paikalliskilpailija palkkasi hiljattain Jose Mourinhon uudeksi managerikseen. Solskjærin kannasta ei ole varmuutta, mutta hänen siirtymistään Istabuliin ei pidetä kovinkaan todennäköisenä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat