Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barca-pomo ottaa kantaa Kimmich huhuihin! – “Emme aio myydä tähtipelaajiamme”

Joan Laporta, puheenjohtaja, FC Barcelona.
AOP

Bayern Müncheniä edustava Joshua Kimmichin nimi on ollut viimeisten siirtoikkunoiden aikana runsaasti esillä. Kimmichiä on yhdistetty etenkin FC Barcelonaan, mutta näillä näkymin hänen uransa ei ole jatkumassa Kataloniassa.

Kuten hyvin tiedetään, FC Barcelona ei ole edelleenkään löytänyt mitat täyttävää korvaajaa Sergio Busquetsille. Katalonialaisten keskikenttä oli päättyneellä kaudella yksi Xavi Hernandezin suurimmista ongelma-alueista.

Xavin potkujen jälkeen Hansi Flickillä on sama ongelma ratkaistavanaan, johon tullaan todennäköisesti etsimään vastauksia siirtomarkkinoilta.

Yksi Barcaan vahvasti linkitetyistä nimistä on ollut Joshua Kimmich, jonka uskotaan olevan valmis päättämään yhteisen matkansa Bayern Münchenin kanssa.

Toisena vaihtoehtona on pidetty Real Sociedadissa hyviä otteita esittänyttä Martin Zubimendia, mutta Barcan puheenjohtaja Joan Laporta katkoo huhuilta siivet.

– Emme mieti Kimmichiä tai Zubimendia, Laporta väittää 90minin mukaan.

– Meidän täytyy mahdollisesti vahvistaa pivot’n pelipaikkaa Andreas Christensenin hienosta työstä huolimatta.

– Mukaan nousee varmasti joitain uusia pelaajia, kuten Marc Casado. Monella Barca Athleticin pelaajalla on hyvät suhteet ykkösjoukkueeseen.

– En usko, että olemme isojen nimien perässä, sillä emme aio myydä tähtipelaajiamme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga