Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: ManU pyrkii ryöväämään Real Madridin havitteleman tähtitopparin! – 60 miljoonaa tiskiin!

Leny Yoro on suurseurojen tarkkailun kohteena.
AOP

Manchester United hakee muiden Euroopan mahtiseurojen tavoin vahvistuksia ensi kauden miehistöönsä. Viimeisten tietojen mukaan tuore FA Cupin mestari on jättänyt tarjouksen Ligue 1:n nuoresta tähtitopparista Leny Yorosta.

Sir Jim Ratcliffen mukaantulon myötä Manchester Unitedin uskotaan avaavan rahahanansa toden teolla kesän siirtoikkunan aikana. ESPN kertoo, että United on tehnyt noin 60 miljoonan euron tarjouksen 18-vuotiaasta Leny Yorosta.

ManU toivoo tarjouksellaan päihittävänsä Real Madridin, joka on niin ikään nuorukaisen kintereillä.

Los Blancos on seurannut Yoroa jo jonkin aikaa, mutta Mestarien liigan tuore voittaja ei tiettävästi halua hätäillä investointiensa kanssa.

Man United uskoo, että Yoro voisi olla keskeisessä roolissa heidän joukkueensa uudelleenrakentamisessa. Old Traffordilla ollaan tietoisia, että aikaa ei ole hukattavaksi asti, sillä myös PSG on halukas tarjoamaan Yorolle sopimusta.

Yoro, jota pidetään yhtenä Euroopan lupaavimmista toppareista, on edustanut Ranskaa kaikilla nuorisotasoilla. Hän on aiemmin kertonut halustaan edustaa jonain päivänä Real Madridia. Jos tämä vaihtoehto ei toteudu, ottajista ei kuitenkaan tunnu olevan pulaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga