Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelona kääntämässä kelkkaansa! – Varmalta näyttänyt siirto jäihin!

Guido Rodriguez, Real Betis.
AOP

Real Betisiä edustava Guido Rodriguezin uutisoitiin olleen jo lähellä sopimusta FC Barcelonan kanssa, mutta tuoreiden tietojen mukaan siirron eteen on tullut mutkia. Xavi Hernandezin lähtö päävalmentajan paikalta on saanut Blaugranan miettimään muita vaihtoehtoja keskikentälleen.

Real Betisin paidassa vakuuttavia otteita esittäneen Guido Rodriguezin on odotettu vaihtavan maisemaa ensi kaudeksi. 30-vuotias argentiinalainen on ollut useamman seuran hankintalistalla, mutta kaikkein vahvimmin häntä on yhdistetty FC Barcelonaan.

Xavi Hernandezin tiedetään ihailevan Rodriguezin ominaisuuksia ja Barcelonan ex-manageri pyrki hanakasti tuomaan Betisin jalokiven Kataloniaan. Xavin saatua potkut päävalmentajan paikalta, tilanne on kuitenkin muuttunut kertaheitolla.

Rodriguezin ei uskota kuuluvan Hansi Flickin suunnitelmiin saksalaiskoutsin miettiessä muita vaihtoehtoja. Football Espanan mukaan Barcelonassa on tämän jälkeen käännetty huomio Leicester Cityn Wilfried Ndidiä kohtaan.

Nigerian maajoukkuepelaaja on todistanut takavuosina tasonsa Valioliigassa ja oli tärkeä palanen myös Championshipin voittaneen joukkueen runkoa.

Foxesin pelaajisto on todennäköisesti menossa osittain uusiksi ennen korkeimmalle sarjatasolle palaamista ja Ndidiä pidetään yhtenä mahdollisena lähtijänä. Myös Juventuksen on uutisoitu tarkkailevan Ndidin tilannetta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga