Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

AS Roma asettanut hyökkääjänsä myyntiin! – ottajia jonoksi asti Britteinsaarilla

Tammy Abraham, AS Roma.
AOP

AS Romaa edustava Tammy Abraham saattaa olla palaamassa ensi kaudella brittikentille. Entinen Chelsea-hyökkääjä on uusimpien raporttien mukaan ainakin West Hamin ja Tottenham Hotspurin tarkkailun alaisena.

Tammy Abrahamin ura AS Romassa on mahdollisesti päättymässä, sillä englantilaishyökkääjä on raportoidusti asetettu myyntiin. Roman tiedetään haluavan vahvistaa pelaajistoaan kesän aikana, joten ikuisessa kaupungissa ollaan valmiita kuuntelemaan tarjouksia Abrahamista.

Entinen valioliigapelaaja saattaa päätyä takaisin Valioliigaan tämän kesän aikana, jos tuoreita lähteitä on uskominen. Tottenham, Aston Villa ja West Ham kuuluvat seuroihin, jotka seuraavat hänen tilannettaan, jonka lisäksi myös Bournemouth ja Leicester ovat osoittaneet kiinnostusta häntä kohtaan.

Tottenhamin manageri Ange Postecoglou on tehnyt uuden ykköshyökkääjän hankinnasta tärkeimmän prioriteettinsa. Spurs aloitti kautensa äärimmäisen väkevästi, mutta suli ratkaisuhetkillä kuin lumiukko kevätauringossa. Maalinteon vaikeus korostui kauden edetessä, jonka myötä joukkue putosi Mestarien liigapaikkojen ulkopuolelle.

West Ham puolestaan tarvitsee tulitukea Michail Antoniolle, sillä Gianluca Scamacca päästettiin muihin maisemiin.

Roma haluaa Abrahamista vähintään 40 miljoonaa puntaa, mutta pelaajan kerrotaan olevan halukas palaamaan kotimaansa kentille.

Abrahamin viime kausi meni piloille loukkaantumisten takia, mutta hän on osoittanut laatunsa terveenä ollessaan.

Lähde: TEAMtalk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A