Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Arsenalin luottotoppari haikailee muihin maisemiin? – “Toivottavasti se tapahtuu ennemmin tai myöhemmin”

Gabriel Magalhaes, Arsenal.
AOP

Arsenalin puolustaja Gabriel Magalhaes on noussut vuosien varrella yhdeksi joukkueensa tärkeimmistä pelaajista. Mies kuitenkin paljastaa, ettei tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Gabriel Magalhaes on ollut yksi Arsenalin tasaisimmista suorittajista sen jälkeen, kun hän saapui Emiratesille vuonna 2020. Brassitoppari esiintyi viime kaudella kahta vaille jokaisessa Tykkimiesten Valioliigan ottelussa.

Gabriel on muodostanut William Saliban kanssa loistavan toppariduon. Osittain kaksikon loistavan yhteispelin ansiosta Arsenal päästi viime kaudella vain 29 maalia, viisi vähemmän kuin mestari Manchester City.

Gabriel pelasi aiemmin tällä kaudella 150. ottelunsa Arsenalin väreissä. Miehen nykyinen sopimus on voimassa aina vuoteen 2027 asti, mutta hän myöntää, että tästä huolimatta muualla pelaaminen kiinnostaa.

Gunners-toppari on ollut säännöllinen näky kotimaansa liigassa pelaavan Corinthiansin kotiotteluissa ja hänet on nähty matkaavan joukkueen peleihin julkisilla kulkuvälineillä.

– Corinthians on ollut joukkueeni syntymästäni asti. En usko, että se tulee koskaan muuttumaan. Matkustan edelleen Corinthiansin peleihin junalla, Gabriel paljastaa.

– Se on unelmani, haluan pelata Corinthiansissa, haluan tuntea sen energian. Toivottavasti se tapahtuu ennemmin tai myöhemmin.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat