Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Siirrolle sinetti! – Marescalta ensimmäinen hankinta Bluesin managerina!

Tosin Adarabioyo siirtyy Chelseaan.
AOP

Valioliigan ökyseuroihin lukeutuva Chelsea on vahvistanut rivejään Fulhamin Tosin Adarabioyolla. Puolustaja oli päättyneen kauden jälkeen ilman sopimusta, joten hän vaihtaa maisemaa ilman siirtokorvausta.

Chelsean uskotaan paukuttavan henkseleitään myös tämän kesän siirtomarkkinoilla. Länsilontoolaisseura on kuluttanut huomattavasti eniten rahaa saarivaltakunnassa uusiin hankintoihin viime vuosina, mutta tämä ei ole toistaiseksi näkynyt tulostaululla.

Joukkue tulee todennäköisesti käyttämään valtavan summan uusiin pelaajiin myös tänä kesänä, mutta virkistävänä poikkeuksena seuran toimintakulttuuriin toimii Tosin Adarabioyon ilmainen siirto.

Paremmin nimellä Tosin tunnetta puolustaja edusti edellisen neljän vuoden ajan Fulhamia ja hänen sopimuksensa päättyi viime kauteen. Näin ollen 26-vuotias toppari vaihtaa paikalliskilpailijan riveihin ilman siirtokorvausta.

– Chelsea on valtava seura ja ympyrä sulkeutuu kohdallani. Olen syntynyt vain vähän matkan päässä Stamford Bridgeltä, jossa tein ammattilaisdebyyttini. Olen todella innoissani ja haluan auttaa joukkuetta kulkemaan haluamaamme suuntaan, Tosin kertoi Yahoo Sportsin mukaan.

Chelsean urheilutoimenjohdossa oltiin niin ikään hyvillä mielin siirron tultua maaliin.

– Olemme iloisia voidessamme tuoda Tosinin Chelseaan. Hän on koko uransa ajan osoittanut kypsyyttä ja saanut viime kausina runsaasti kokemusta Valioliigasta, Paul Winstanley ja Laurence Stewart kertoivat.

Kyseessä on samalla Bluesin uuden managerin Enzo Marescan ensimmäinen pelaajahankinta nykyisessä pestissään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset