Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Brassitaiturilta vihjailevia kommentteja tulevaisuudestaan – Valioliigan kärkiseurat pitävät tilannetta silmällä

Bruno Guimaraes, Newcastle.
AOP

Bruno Guimaraes vakuuttaa, ettei hänellä ole kiire lähteä Newcastle Unitedista tänä kesänä, mutta myöntää, että kaikki on mahdollista tulevan siirtoikkunan puitteissa.

Lähteet kertovat, että Newcastlen on tuotava yli 30 miljoonaa puntaa pelaajamyynneillä tänä kesänä, jotta se ei rikkoisi Valioliigan voitto- ja kestävyyssääntöjä.

Tämä on saanut kilpailevat seurat ilmaisemaan kiinnostuksensa muun muassa Bruno Guimaraesia ja hyökkääjä Alexander Isakia kohtaan.

Newcastlen uskotaan pitävän Isakin kiinnittämistä ensisijaisena, mutta myöskään Guimaraesia tuskin halutaan myydä muuta kuin pakon edessä.

Brassipelaaja kommentoi tulevaisuuttaan seuraavalla tavalla:

– Ollakseni rehellinen, tulevaisuuteni on Jumalan käsissä, Guimaraes kertoi 90minin mukaan.

– Minulla on sopimus Newcastlen kanssa ja olen erittäin onnellinen. Tiedän, kuinka paljon minua arvostetaan ja kaiken, mitä olen tehnyt seuran eteen.

– Lyhyesti sanottuna, sopimukseni on voimassa ja olen tyytyväinen. En tiedä, mitä voi tapahtua taloudellisten reilun pelin sääntöjen kanssa, mutta voin kertoa olevani onnellinen.

Guimaraesin sopimukseen on sorvattu 100 miljoonan punnan ulosostopykälä, mutta hän saattaa irrota väitetysti noin 80 miljoonan punnan korvausta vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset