Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Valioliigaan nousseelta Leicesteriltä tärkeä kiinnitys! – Maalitykki jatkaa uraansa: “Ikä on pelkkä numero”

Jamie Vardy, Leicester.
AOP

Leicester Cityn hyökkääjä Jamie Vardyn tulevaisuus oli katkolla joukkueen voitettua Championshipin. Englantilaiskonkari päätti lopulta sitoutua ainakin vielä yhdeksi kaudeksi Kettujen riveihin, jonka myötä hänet nähdään jälleen ensi kaudella valioliiganurmella.

Leicester City varmisti nousuun Valioliigaan voittamalla Mestaruussarjan äärimmäisen tasaisen kauden jälkeen. Joukkueen riveistä löytyi runsaasti onnistujia, joista yhtenä mainittakoon ikinuori Jamie Vardy.

Englantilainen pelasi kauden aikana 37 ottelua kaikki kilpailut huomioituna ja teki niiden aikana 20 maalia. Vardyn tulevaisuus nostettiin kauden päätyttyä tapetille, mutta hän päätyi allekirjoittamaan Foxesin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen, joka pitää hänet King Power Stadiumilla kesään 2025 asti.

– Olen iloinen, kun katson viime kaudella saavuttamiani tilastoja, mutta minulla riittää vielä annettavaa. Pidän itsestäni huolta. Olen aina sanonut, että ikä on pelkkä numero, Vardy kommentoi Eurosportin mukaan.

– Jalkani tuntuvat hyviltä ja aion jatkaa niin kauan kuin pystyn. Jonain päivänä kehoni viheltää pelin poikki, mutta vielä ei ole sen aika.

– Odotamme innolla uutta valioliigakautta ja katsomme, mitä se tuo tullessaan. Kyseessä on 100 prosentin varmuudella maailman paras sarja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat