Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Hollannin tähtipuolustajan tulevaisuus selvillä? – “Vahvisti minulle haluavansa jäädä”

Denzel Dumfries, Inter Milan.
AOP

Inter Milanin urheilujohtaja Piero Ausilio kertoo, että Denzel Dumfries on ilmaissut halunsa jatkaa Nerazzurrin vahvuudessa. Hollannin maajoukkuemies on ollut muun muassa Manchester Unitedin ostoslistalla.

Denzel Dumfries on pelannut Interissä yli 130 ottelua kolmen kauden aikana ja auttanut italialaisjoukkuetta voittamaan kuusi pokaalia, mukaan lukien historiallisen 20. Scudetton viime kaudella.

Dumfriesin jatkosopimusneuvottelut näyttivät kuitenkin ajautuneen umpikujaan, ja spekulaatiot ovat lisääntyneet siitä, että 28-vuotias Hollannin maajoukkuepelaaja voisi olla lähdössä Giuseppe Meazzalta.

Yhtenä mahdollisena ottajana on pidetty Manchester Unitedia, mutta Interin urheilujohtaja Piero Ausilio on luottavainen Dumfriesin jatkon suhteen.

– Puhuin hiljattain Dumfriesin kanssa. Hänen sopimustilanteensa lisäksi, jota käsittelemme hänen edustajiensa kanssa lähipäivinä, Dumfries on ilmaissut minulle halunsa jatkaa täällä, Ausilio vakuutti.

– Jos hänelle tarjoutuu muita mahdollisuuksia, käsittelemme niitä oikealla hetkellä.

– Dumfries on Interin pelaaja ja hän vahvisti minulle haluavansa jäädä. Joten oikean laidan osalta emme ajattele mitään muuta kuin omia pelaajiamme.

Dumfries on todennäköisesti varma avauskokoonpanon pelaaja pian käynnistyvissä EM-kisoissa. Hollanti pelaa samassa alkulohkossa Puolan, Itävallan ja Ranskan kanssa.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024