Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Juventuksen tähtihyökkääjä luottavaisin mielin: “Tuleva kausi voi olla meille lähtölaukaus”

Dusan Vlahovic, Juventus.
AOP

Dusan Vlahovic on luottavaisin mielin Juventuksen uuden projektin suhteen. Bianconerin hyökkääjä paljastaa, että joukkueen ainoa tavoite tulevalla kaudella on voittaa.

Juventuksen hyökkääjä Dusan Vlahovic on tällä hetkellä Serbian maajoukkueen mukana valmistautumassa pian alkaviin EM-kisoihin. Serbia pelaa turnauksessa samassa alkulohkossa Englannin, Slovakian ja Tanskan kanssa.

Puhuessaan medialle Vlahovic pureutui Juventuksen tämänhetkiseen tilanteeseen. Torinolaisseura on matkalla kohti uutta ja tuntematonta Massimiliano Allegrin saatua potkut päävalmentajan paikalta. Bolognan entistä luotsia Thiago Mottaa pidetään Allegrin vahvimpana seuraajaehdokkaana.

– Juve on yksi maailman suurimmista seuroista, suurin Italiassa ja tottunut voittamaan pokaaleja joka vuosi, Vlahovic kertoi Football Italian mukaan.

– Olimme mukana Scudetton tavoittelussa helmikuuhun asti, mutta lopulta Inter voitti ansaitusti, siitä ei ole epäilystäkään.

– Tuleva kausi voi olla meille lähtölaukaus. Olemme nähneet, että tämä seura pystyy siihen, joten Juventuksen on palattava takaisin mestaruuskantaan tai ainakin otettava se tavoitteekseen.

– Olemme aloittamassa uutta aikakautta, ja meillä on paljon nuoria pelaajia. Tavoittelemme mestaruutta, mutta en voi luvata, että voitamme Scudetton ensi kaudella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A