Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Takavuosien menestysluotsi kommentoi kohupäätöstään! – “Perustavanlaatuinen virhe urallani”

Maurizio Sarri
AOP

Italialaismanageri Maurizio Sarri kertoo katuvansa syvästi päätöstään jättää Chelsea vain yhden kauden jälkeen. Sarri nähtiin Chelsean puikoissa kaudella 2018-2019, jonka jälkeen hän siirtyi Juventukseen.

Maurizio Sarri, 65, vietti vain yhden kauden Stamford Bridgellä, mutta luotsasi Chelsean Eurooppa-liigan voittoon vuonna 2019. Blues ylsi kyseisellä kaudella myös Carabao Cupin finaaliin, mutta hävisi Wembleyllä pelatun kamppailun Manchester Citylle rangaistuspotkukilpailujen jälkeen.

Sarri päätti yllättäen jättää Chelsean samana kesänä palatakseen Italiaan ja liittyäkseen Juventukseen. Mies kertoo katuvansa vuosien takaista päätöstään.

– Se oli perustavanlaatuinen virhe urallani, Sarri paljastaa.

– Minulla oli edellytykset jäädä vaikeaan seuraan, jossa et todennäköisesti valmenna toista kauttasi loppuun asti, kuten tapahtui kaikille Abramovicin (Roman) aikakaudella. Mutta olisin voinut jatkaa Valioliigassa.

– Teimme hyvän matkan. Ensimmäisenä vuonna joukkue sijoittui viidenneksi, sitten sijoittuimme kolmanneksi Liverpoolin ja Cityn taakse.

– Voitimme Eurooppa-liigan ja hävisimme sen jälkeen liigacupin finaalin Cityä vastaan rangaistuspotkukilpailussa, kun olimme pudottaneet Liverpoolin ja Tottenhamin, jotka pääsivät Mestarien liigan finaaliin samana vuonna.

– Tein valtavan virheen, joka minun olisi pitänyt välttää.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A