Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Liga-veteraanille sorvataan jatkosopimusta! – Upea kausi Real Madridin paidassa

Joselu Mato ja UCL-mestaruuspokaali.
AOP

Real Madrid on jo ilmoittanut kahdesta uudesta hankinnasta, jotka ovat Kylian Mbappe ja Endrick. Joselu Mato on niin ikään mahdollisesti jatkamassa Bernabeulla, vaikka hänen oli alun perin tarkoitus palata Espanyoliin EM-kisojen päätyttyä.

Joselu Mato pelasi erittäin vaikuttavan kauden Real Madridin paidassa tehtyään 18 maalia kaikissa kilpailuissa. Saavutuksen arvoa nostaa se, että hän tuli useimmiten vaihdosta kentällä.

Madridin johtoportaassa on oltu tiettävästi äärimmäisen tyytyväisiä Joselun panokseen. Football Espanan mukaan seura on aikeissa hankkia hänet pysyvällä sopimuksella ensi kaudesta lähtien.

Real Madrid voi ostaa Joselun pelioikeudet 1,5 miljoonalla eurolla Espanyolin kanssa tehdyn lainasopimuksen ehtojen mukaisesti. Carlo Ancelottin kerrotaan niin ikään näyttävän vihreää valoa Joselun pysyvälle hankinnalle, joten sopimuksen uskotaan syntyvän sulassa yhteisymmärryksessä.

Joselu on raportoidusti valmis jatkamaan Los Blancosin nutussa myös ensi kaudella huolimatta siitä, että hänen peliaikansa tulee todennäköisesti vähenemään entisestään Kylian Mbappen ja Endrickin saapumisten myötä.

34-vuotiaan Joselun uskotaan raapustavan nimensä sopimuspapereihin tulevien viikkojen aikana. Jos uudesta kontrahdista ei jostain syystä päästä yhteisymmärrykseen riittää ottajia varmasti muuallakin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga