Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Ranskalaislegenda palaamassa valmennuksen pariin? – “Tauko on kasvanut liian pitkäksi”

Zinedine Zidane
AOP

Real Madridin legenda Zinedine Zidane ilmoittaa kaipaavansa valmentamista. Ranskalaisikoni jätti työnsä Real Madridin peräsimessä kolme vuotta sitten.

Zinedine Zidanella, 51, ei oletettavasti ole puutetta työtarjouksista, mutta sopivaa valmennuspestiä ei ole toistaiseksi löytynyt.

Helmikuussa Zidane julisti palaavansa pian työn pariin. Viime vuonna ranskalaisikonia linkitettiin vahvasti Les Bleusin uudeksi käskyttäjäksi, mutta nykyinen päävalmentaja Didier Deschamps allekirjoitti lopulta jatkosopimuksen.

Zidane kertoi, että vaikka työ saattaa toisinaan tuntua uuvuttavalta, hän kaipaa valmentamista.

– Vaikka se vie minulta paljon energiaa, tauko valmentamisesta on kasvanut liian pitkäksi, Zidane myönsi Football Espanan mukaan.

– Elämä valmentajana saa minut väsyneeksi, vaikka kaipaankin sitä hieman. Mutta minulla on hauskaa. Saa nähdä, milloin palaan valmentajaksi.

Real Madrid ja Real Madrid Castilla ovat toistaiseksi ainoat joukkueet, joita Zidane on valmentanut. Ranskalainen toimi seuran ykkösjoukkueen peräsimessä kahteen otteeseen menestyksekkäästi.

Zidanen peliuralla edustamat seurat Juventus ja Olympique Marseille ovat molemmat vaihtaneet viime aikoina manageria, ja hän on tiettävästi torjunut myös Bayern Münchenin ja Manchester Unitedin lähentelyt.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga