Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: AC Milan pyrkii vahvistumaan kahdella valioliigapelaajalla! – Neuvottelut täydessä käynnissä

AC Milan
Pixabay

Lähteet kertovat, että AC Milanin johtoportaaseen kuuluva Geoffrey Moncada on Lontoossa neuvottelemassa Aston Villan laitapuolustajan Matty Cashin ja Chelsean hyökkääjän Armando Brojan edustajien kanssa.

Italian mahtiseura AC Milan on tuoreiden raporttien mukaan kahden valioliigapelaajan kintereillä.  Rossonerin taustajoukkoihin kuuluva Geoffrey Moncada on tiettävästi matkustanut Englantiin saapuakseen sovittuihin tapaamisiin kahden valioliigaseuran kanssa.

Milanin ensisijainen kohde on tiettävästi Aston Villan tähtipakki Matty Cash, joka valmistautuu parhaillaan Puolan kanssa kesän EM-kisoihin.

Cash täyttää elokuussa 27 vuotta ja hänen kontrahtinsa Villan kanssa on voimassa kesäkuuhun 2027 asti. Birminghamilaisseura on asettanut pelaajalleen noin 30 miljoonan euron hintalapun.

Milan oli aiemmin myös Tottenham Hotspuria edustavan Emerson Royalin perässä, mutta tuoreiden tietojen valossa vaikuttaa siltä, että Cashia pidetään ensisijaisena vaihtoehtona.

Football Italia kertoo, että toinen Rossoneria kiinnostava pelaaja on Chelsean Armando Broja. Albanian maajoukkuemies pelasi päättyneen kauden jälkimmäisen puoliskon lainalla Fulhamissa. Hän on palannut tämän jälkeen jälleen Stamford Bridgelle, mutta maisema saattaa olla vaihtumassa ennen tulevan kauden alkua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A