Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal-topparilta itsevarmoja kommentteja: “Olin tälläkin kaudella yksi sarjan top 3-puolustajista”

William Saliba
AOP

Arsenal pelasi erinomaisen kauden ja joukkueen kone kävi tasaisesti jokaisella sylinterillä. Etenkin puolustus ansaitsee erityismaininnan, sillä lontoolaiset päästivät sarjan vähiten maaleja. Tästä kuuluu kiitos osittain William Saliballe, joka luuti uhrautuvasti puolustuksen sydämessä.

Mikel Artetan valmentama Arsenal oli toista kautta putkeen lähellä Valioliigan mestaruutta, mutta palkinto karkasi jälleen kerran Manchester Cityn hyppysiin, joka pääsi nostamaan pokaalia hurjan voittoputkensa päätteeksi.

Yksi osa-alue, jolla Arsenal oli kuitenkin Cityä edellä, oli puolustus. Gunners päästi 38 ottelun aikana vain 29 maalia, joka on äärimmäisen kova saavutus. Tästä kuuluu iso kiitos muun muassa William Saliballe, joka huhki Tykkimiesten takalinjoilla täydet minuutit jokaisessa ottelussa.

– Uskon, että olen kolmen parhaan (valioliigapuolustajan) joukossa. Meillä oli liigan paras puolustus. Katson paljon pelejä. Olen todella nöyrä ihminen, mutta olin tälläkin kaudella yksi sarjan top 3-puolustajista, Saliba kertoi Football.Londonin mukaan.

– Minun täytyy jatkaa työntekoa kehittyäkseni entistäkin paremmaksi. Etenkin keskittymisen osalta, olen kehittynyt huimasti. Ennen saatoin pelata hyvän ottelun ja sitten nukahtaa hieman. Enää niin ei tapahdu, sillä olen koko ajan valppaana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga