Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Pitäisikö Madridin brassihyökkääjälle myöntää Ballon d’Or? – “Ylivoimaisesti maailman paras pelaaja”

Vinicius Jr, Real Madrid.
AOP

Vinicius Junior on saanut runsaasti hehkutusta osakseen pelattuaan mahtavan kauden Real Madridin paidassa. Entinen tähtihyökkääjä Ronaldo kertoi pitävänsä Los Blancosin tähteä maailman parhaana pelaajana.

Vinicius Jr nautti ikimuistoisesta kaudesta, sillä hän oli avainasemassa Real Madridin vietyä nimiinsä sekä La Ligan mestaruuden ja Mestarien liigan.

24 maalia kaikissa kilpailuissa tehnyt Vinicius on vahva ehdokas Ballon d’Or -palkinnon saajaksi, ja jos hän voittaa, hänestä tulisi viides brasilialainen, joka saa arvostetun palkinnon Kakan, Ronaldinhon, Rivaldon ja Ronaldon jälkeen.

– Mielestäni Vini ansaitsee jo (Ballon d’Orin), Ronaldo kommentoi 90minin mukaan.

– Mielestäni hänen aikansa on tullut. Hänellä pelasi upeasti Mestarien liigassa ja La Ligassa, ja hän on kehittynyt yhä enemmän ja enemmän.

– Hän on ollut äärimmäisen ratkaiseva tänä vuonna Real Madridille. Mielestäni hän on nykyään ylivoimaisesti maailman paras pelaaja.

Ronaldo liittyi Real Madridiin 46 miljoonalla eurolla vuonna 2002, ja hänestä tuli osa Galacticos-aikakauden hankintoja yhdessä Zinedine Zidanen, Luis Figon, Roberto Carlosin ja David Beckhamin kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga