Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Atletico Madrid tarjoamassa sopimusta Espanjan maajoukkuepelaajalle! Lähi-idän visiitti päättymässä?

Aymeric Laporte
AOP

Atletico Madrid on päättänyt laittaa keskuspuolustuksensa uusiksi tänä kesänä. Mario Hermoso ja Stefan Savic lähtevät vapaina agentteina, joten sopivien korvaajien kartoitus on täydessä vauhdissa.

Real Sociedadin Robin Le Normandin siirtyminen Atletico Madridiin vaikuttaa olevan vain ajan kysymys. Le Normandin todennäköiseltä näyttävä hankinta ei ole kuitenkaan jäämäksi ainoaksi laatuaan Atletin puolustukseen.

Lähteiden mukaan Atletico haluaa hankkia myös toisen vahvistuksen alakertaansa ja viime viikkoina joukkueeseen on yhdistetty Bayer Leverkusenin Piero Hincapie ja Valencian Cristhian Mosquera. Football Espana kertoo, että myös Aymeric Laporten nimi on noussut mukaan keskusteluihin.

Laporte siirtyi Manchester Citystä Al-Nassriin viime kesänä, mutta hänen Lähi-idän visiittinsä saattaa jäädä aiottua lyhyemmäksi. Athletic Bilbao on niin ikään ollut erittäin kiinnostunut espanjalaispuolustajan hankinnasta, mutta madridilaisilla uskotaan olevan paremmat edellytykset hänen hankintaansa.

30-vuotias Laporte maksaisi huhujen mukaan 15 miljoonaa euroa. 29 A-maaottelua pelannut Laporte on osa Espanjan miehistöä tulevana perjantaina alkavissa EM-kisoissa. La Roja pelaa samassa alkulohkossa yhdessä Italian, Kroatian ja Albanian kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga