Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Leverkusenin talismaani kääntämässä kelkkaansa! – Alustava sopimus Real Madridin kanssa!

Florian Wirtz
AOP

Real Madridilla on “sopimus” Bayer Leverkusenia edustavan Florian Wirtzin kanssa, jonka toteutuessa hän liittyy Los Blancosiin ensi vuoden kesällä, lähteet väittävät.

Useat raportit ovat kertoneet, että Florian Wirtz on Real Madrid-presidentti Florentino Perezin ykköskohde sen jälkeen, kun espanjalaisseura lopulta sai hankittua Kylian Mbappen ilmaisella siirrolla Paris Saint-Germainista.

Madrid on vahvistunut peräkkäisinä kesinä Jude Bellinghamilla ja Mbappella. Los Blancos virittelee nyt kuitenkin jälleen uutta jättihankintaa, sillä Wirtz on päätynyt seuran hankintalistalle.

Wirtzin mahdollinen diili on kuitenkin tulossa kalliiksi. Bayer Leverkusenin johtoportaaseen kuuluva Fernando Carro kertoi aiemmin, että pelaaja ei vaihda maisemaa alle 150 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Wirtzistä kaavailaan korvaajaa Toni Kroosille, joka paketoi loistokkaan uransa tällä viikolla käynnistyvien EM-kilpailujen jälkeen. Kaksikko tulee todennäköisesti pelaamaan rinnakkain Die Mannschaftin kotiturnauksessa.

Wirtziä on linkitetty vahvasti FC Barcelonaan, mutta Forbes kertoo, että Madrid on viemässä pisimmän korren. Raportit kertovat, että Wirtz on tehnyt Los Blancosin kanssa sopimuksen, jonka myötä hänen on määrä siirtyä Santiago Bernabeulle vuonna 2025.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga