Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Cityn tähti ei sulkenut pois seurasiirron mahdollisuutta: “Katsotaan, mitä tapahtuu”

Julian Alvarez, Manchester City.
AOP

Julian Alvarezin tulevaisuudesta on esitetty monenlaisia väitteitä. Argentiinalaisen on kerrottu muun muassa pyrkivän siirtymään pois Manchester Citystä, mutta hän vakuuttaa olevansa onnellinen Etihad Stadiumilla.

Julian Alvarez on pelannut kaksi menestyksekästä kautta Manchester Cityn paidassa. Argentiinalainen teki kaikki kilpailut huomioituna 17 maalia, kun Pep Guardiolan joukkue varmisti historiallisen triplamestaruuden kaudella 2022-23.

Hiljattain päättyneellä kaudella Alvarez merkkautti 19 täysosumaa, kun taivaansiniset saavuttivat neljännen peräkkäisen Valioliigan mestaruuden.

Huolimatta siitä, että Alvarez pelasi käytännössä Erling Haalandin varamiehenä, vain seitsemän Manchester Cityn pelaajaa sai viime kaudella enemmän peliminuutteja.

Tästä huolimatta Alvarezin on uskottu olevan osittain tyytymätön rooliinsa ja haikailevan maisemanvaihdosta. Kuten aiemmin uutisoimme, muun muassa Atletico Madridin kerrotaan pitävän pelaajan tilannetta silmällä.

Alvarez kommentoi nyt ensimmäistä kertaa julkisesti itseään koskevaa uutisointia. Pelaaja kertoo olevansa tyytyväinen vallitsevaan tilanteeseen, muttei halua poissulkea seurasiirron mahdollisuutta.

– Tulevaisuudestani on puhuttu paljon, mutta minä olen rauhallinen. Tunnen oloni mukavaksi Manchester Cityssä. Katsotaan, mitä tapahtuu, Alvarez kommentoi.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset