Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Odotettu tapahtui! – Tässä on Juventuksen uusi päävalmentaja: “Teen kaikkeni tehdäkseni kannattajat ylpeiksi”

Juventus
Pixabay

Juventus on tehnyt odotetun päätöksen ja nimennyt Thiago Mottan uudeksi päävalmentajakseen. Entinen Italian maajoukkueen keskikenttäpelaaja manageroi päättyneellä kaudella Bolognan Serie A:n kolmannelle sijalle.

Sensaatiomaisen kauden pelannut Bologna joutuu toden teolla miettimään, miten päättyneen kauden menestykselle saataisiin jatkoa.

Ensimmäistä kertaa historiansa aikana tiensä Mestarien liigaan selvittänyt joukkue on menettämässä hyökkäyksestään Joshua Zirkzeen, jonka palvelukset ovat kiinnostaneet jo pidemmän aikaa ympäri Eurooppaa.

Zirkzeen mahdollista lähtöä kovemmaksi pommiksi on kuitenkin muodostunut Thiago Mottan päätös jättää seura. Uskomatonta työtä seuran peräsimessä kahden vuoden ajan tehnyt Motta sai Bolognan pelaamaan näyttävää, mutta ennen kaikkea tuloksellisesti hyvää jalkapalloa.

Motta ilmoitti hiljattain lähtevänsä kohti uusia haasteita ja häntä pidettiin lähes varmana seuraajana Massimiliano Allegrille, joka sai lähtöpassit Juventuksesta Coppa Italian voiton jälkeen.

Nyt asialle on saatu varmuus, kun Juve ilmoitti tehneensä Mottan kanssa kolmen vuoden sopimuksen.

– Olen innoissani voidessani aloittaa uuden kappaleen elämässäni Juventuksen kaltaisessa huippuseurassa. Kiitän saamastani tuesta ja vakuutan, että teen kaikkeni tehdäkseni Juventuksen kannattajat ylpeiksi, Motta kommentoi Fabrizio Romanon mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A