Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Italian leirissä luottavaiset tunnelmat – Spalletti: “Jättiläiset ja sankarit eivät pelkää”

Luciano Spalletti, päävalmentaja, Italia.
AOP

Italian maajoukkueen päävalmentaja Luciano Spalletti vähätteli paineita ennen joukkueen lauantaista EM-avausottelua. Spalletti vakuutteli, ettei hänen joukkueensa tunne pelkoa.

Luciano Spalletti otti osaa perjantaina järjestettyyn lehdistötilaisuuteen, jossa hänen seuranaan oli maalivahti ja Italian kapteeni Gianluigi Donnarumma.

Spalletti antoi päivityksiä joukkueen mahdollisesta pelitavasta ja vahvisti, että Italia voi pelata joko kolmen tai neljän pelaajan alakerralla vastustajasta riippuen.

Vaihtoehtona on myös Gianluca Scamaccan ja Mateo Reteguin muodostama hyökkäyspari. Spalletti paljasti, että Alessandro Bastonille on kaavailtu aiempaa suurempaa roolia Francesco Acerbin poissaolon vuoksi.

Italia aloittaa EM-urakkansa kohtaamalla Albanian, jonka riveissä on useita Serie A:sta tuttuja pelaajia. Spalletti vahvisti, että hän on pikemminkin iloinen kuin ahdistunut ennen ensimmäistä otteluaan suuressa turnauksessa.

– Henkilökohtaisesta näkökulmasta katsottuna mukana on paljon tunteita, mutta kun tunnit kuluvat, oloni on enemmän onnellinen kuin jännittynyt.

Spalletti vakuutti myös, ettei Italian pelaajat tunne ylimääräisiä paineita turnauksen aikana.

– Elämme jokaisen italialaisen unelmaa, jotka lähtivät kotoa pallo kainalossaan ja palasivat myöhään illalla kotiin väsynyt ilme kasvoillaan, hikisenä ja polvet ruvella.

– Olemme sankareita, jättiläisiä, eikä joukkue kärsi tämän turnauksen ympärillä olevista paineista. Jättiläiset ja sankarit eivät pelkää mennä pelaamaan jalkapallo-ottelua.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2024