Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Saksa voitokas EM-avauksessaan! – Skotlanti nurin murskalukemin: “Olin yllättynyt siitä…”

Julian Nagelsmann
AOP

Jalkapallon EM-kisat vuosimallia 2024 pyörähtivät käyntiin perjantaina Saksan ja Skotlannin välisellä ottelulla. Saksan päävalmentaja Julian Nagelsmann paljasti yllättyneensä vastustajan vaisuudesta selkeän 5-1 voiton jälkeen.

Saksa aloitti EM-kisaurakkansa voitokkaasti, kun karsinnoissa säväyttänyt Skotlanti jäi täysin kisaisäntien jalkoihin. Julian Nagelsmannin joukkue lähetti todellisen myrskyvaroituksen lohkon muille joukkueille latomalla taululle selvät 5-1 lukemat.

Skotlanti, joka luotti karsintojen aikana voimakkaaseen prässipelaamiseen, oli äärimmäisen varovainen etenkin pelin alussa. Tämä tuli yllätyksenä myös kisaisäntien päävalmentaja Nagelsmannille.

– Ensimmäinen peli ei ole koskaan helppo turnauksen järjestäjämaalle, Nagelsmann kertoi Daily Recordin mukaan.

– Muistelimme edellisten turnausten ensimmäisiä pelejä, jotka eivät sujuneet hyvin, joten meillä oli tietynlainen paine. Mutta ensimmäiset 20 minuuttia olimme loistavia, hallitsimme, olimme aggressiivisia ja vastaprässimme toimi.

– Olina yllättynyt siitä, että Skotlanti ei ollut niin aggressiivinen ensimmäisten 20 minuutin aikana. Luulen, että he olivat tavallaan yllättyneitä pallonhallinnastamme. Olimme todella keskittyneitä.

– Teimme vain yhden virheen ensimmäisen 15 minuutin aikana, ja Skotlanti oli tavallaan yllättynyt ja peloissaan. Se tuntui siltä joukkuetta vastaan, jossa on maalintekovoimaa, sillä he puolustivat melko syvällä.

– He eivät antaneet kovaa painetta kuten karsintapeleissä. Ensimmäiset 20 minuuttia olivat pelin kannalta avainasemassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2024