Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Barca-legendalta painavaa puhetta maansa nykytilasta: “Hylkään Brasilian Copan ajaksi”

Ronaldinho Gaucho.
AOP

Entinen brasilialaistähti Ronaldinho lyttää maansa nykyisen joukkueen. Brasilia aloitti MM-karsintansa todella tahmeasti ja on voittanut kuudesta pelaamastaan ottelusta vain kaksi. Joukkue on yksi pian alkavan Copa American suurimmista ennakkosuosikeista, mutta Ronaldinholla on omat epäilyksensä.

Brasilia hävisi Argentiinalle vuoden 2021 Copa American finaalissa Rio de Janeirossa, ja tälläkin kertaa se on toinen suosikki turnauksen hallitsevan mestarin ohella.

Valmentajanvaihdoksen jälkeen Brasilia on kuitenkin etsinyt itseään pelillisesti. Tite jätti työnsä Qatarin MM-kilpailujen jälkeen, jota seurasi pitkä vaatimaton jakso.

Fernando Diniz otti joukkueen väliaikaisen valmennusvastuun, jonka aikana joukkue hävisi muun muassa kolme ottelua peräkkäin Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa.

Dorival Junior asetettiin lopulta Titen pysyväksi korvaajaksi, ja tulokset ovat olleet veteraanivalmentajan alaisuudessa hyviä.

Kuluvan kalenterivuoden aikana Brasilia on pelannut neljä harjoitusmaaottelua, joista se ei hävinnyt ainuttakaan. Mukaan mahtuu muun muassa hienot voitot Englannista ja Meksikosta, mutta entinen brassitähti Ronaldinho ei ole vakuuttunut.

– Asiat eivät suju hyvin. Heiltä puuttuu sisua ja omistautumista, Ronaldinho kommentoi Football Espanan mukaan.

– Kaikki puuttuu, myös draivi ja ilo. Heidän on pelattava hyvin, mutta en aio katsoa yhtään peliä, ‘hylkään’ Brasilian Copan ajaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Maajoukkueet