Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Espanja liiteli tyylikkääseen voittoon Kroatian kustannuksella! – Teinitähti säkenöi La Rojan hyökkäyksessä: “Olen niin onnellinen”

Lamine Yamal loisti EM-debyytissään Kroatiaa vastaan.
AOP

Barcelonan tähti Lamine Yamal oli innoissaan tehtyään EM-debyyttinsä Espanjan 3-0 voitossa Kroatiaa vastaan.

Luis de la Fuenten valmentama Espanja aloitti EM-turnauksen äärimmäisen vakuuttavasti ottamalla puhtaan 3-0 voiton Kroatiasta. Kroatia, joka ei päässyt missään vaiheessa kunnolla pelin päälle, jäi lopulta täydeksi vastaantulijaksi.

La Rojan avauskokoonpanossa viiletti vasta myöhemmin tänä vuonna 17 vuotta täyttävä Lamine Yamal. FC Barcelonan superlupaus saikin myönteisen startin turnaukselleen ja merkkautti syöttöpisteen Dani Carvajalin tekemään 3-0 osumaan.

Yamal, joka kellotti 86. minuuttia peliaikaa, oli toisella puoliajalla lähellä sinetöidä nimensä EM-kisahistoriaan turnauksen kaikkien aikojen nuorimpana maalintekijänä. Barca-laiturin osuma hylättiin lopulta, mutta nuorukainen oli luonnollisesti hyvillä mielin komean avausvoiton jälkeen.

– Olen niin onnellinen voitosta ja debyytistäni, mutta nyt keskitymme seuraavaan peliin. Olen täällä auttaakseni joukkuetta sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä, missä minua tarvitaankaan, Yamal kertoi Football Espanan mukaan.

– Olimme tänään erittäin tehokkaita, koska olemme tehneet kuukausien ajan kovaa työtä.

Espanja kohtaa seuraavassa ottelussaan Italian, joka pelaa parhaillaan Albaniaa vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2024