Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Cristiano Ronaldo avautuu Portugalin tavoitteista: “Tämä sukupolvi ansaitsee voittaa”

Cristiano Ronaldo, Portugali.
AOP

Cristiano Ronaldo uskoo, että Portugalin nykyinen pelaajasukupolvi ansaitsee voittaa vuoden 2024 EM-kisat.

Portugalin joukkueesta ei tuttuun tapaan puutu tähtiloistoa. Manchester Unitedin kapteeni Bruno Fernandes, Paris Saint-Germainin Vitinha ja Manchester Cityn kaksikko Bernardo Silva ja Rúben Dias ovat korkean profiilin pelaajia Portugalin joukkueessa, jonka ainoana tavoitteena on voittaa Euroopan mestaruus.

Tehoja odotetaan myös ikinuorelta Cristiano Ronaldolta, 39, joka mätti päättyneellä kaudella maaleja Saudi-Arabian liigassa.

– Uskon, että tämä sukupolvi ansaitsee voittaa tämän suuruusluokan kilpailun. Välierät? Toivottavasti pääsemme pidemmälle, Ronaldo mietti ESPN:n mukaan.

– Meidän on edettävä askel kerrallaan, elettävä hetkessä, oltava rauhallisia, työskenneltävä yhtä hyvin kuin tähänkin asti ja uskottava, että kaikki on mahdollista. Tiedämme, että kilpailu on lyhyt, mutta joukkue on valmis.

Kyseessä on suurella todennäköisyydellä Ronaldon viimeiset arvokisat, joten hän varmasti haluaa päättää maajoukkueuransa tyylillä.

Portugali kohtaa ensimmäisessä lohkovaiheen pelissään Tšekin. Lohkon muut joukkueet ovat Turkki ja Georgia. Arpaonni oli siis suhteellisen suosiollinen Portugalille, joten pudotuspelien ulkopuolelle jääminen olisi valtava yllätys.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2024