Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Väistyykö tämä mies Englannin avauksesta Liverpool-tähden tieltä? – “Ei riittävän jännittävä”

Conor Gallagher, Englanti.
AOP

Gary Neville uskoo, että Gareth Southgate arvostaa Conor Gallagheria, mutta on haluton pelaamaan häntä EM-kisoissa Englannin fanien mahdollisen vastareaktion vuoksi.

Gareth Southgaten on päätettävä, kuka pelaa Declan Ricen rinnalla Kolmen Leijonan keskikentän keskustassa. Conor Gallagher, Jude Bellingham, Kobbie Mainoo, Adam Wharton ja Trent Alexander-Arnold ovat kaikki vaihtoehtoja.

Gallagher teki vaikutuksen pelatessaan Chelsean kapteenina suurimman osan viime kaudesta ja esiintyi yhtä lukuun ottamatta kaikissa Bluesin Valioliigan otteluissa.

Työteliäänä ja energisenä keskikenttäpelaajana Gallagherilla on paljon annettavaa Englannille, mutta Gary Neville uskoo, että Southgate kääntää katseen kohti muita vaihtoehtoja.

– Minulla on sellainen tunne, että Gareth rakastaa Gallagheria, Neville kertoi podcastissaan.

– Hän ei ehkä peluuta häntä ensimmäisessä pelissä, koska hän saattaa ajatella, että se lähettäisi negatiivisen viestin.

– Luulen, että Southgate haluaa peluuttaa häntä, mutta en usko, että hän aloittaa. Luulen, että hän laittaa Trentin (Alexander-Arnold) sisään, koska sitä pidetään melkein hyväksyttävänä siltana sen välillä, että saamme Fodenin (Phil), Bellinghamin ja Ricen. En usko, että Callagher on riittävän jännittävä.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2024