Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Italia nousi voittoon shokkialun jälkeen! – “Olisimme ansainneet muutaman maalin lisää”

Federico Chiesa (vas.) ja Taulant Seferi.
AOP

Jalkapallon EM-kisoissa nähtiin lauantaina kolmen ottelun kattaus. Viimeisimmässä koitoksessa toisistaan mittaa ottivat Italia ja Albania. Federico Chiesa oli median haastateltavana Azzurrin 2-1 voittoon päättyneen ottelun jälkeen.

Albania sai Italiaa vastaan todellisen salama-alun, kun pallo päätyi sinipaitojen verkon perukoille alle puolen minuutin pelin jälkeen. Federico Dimarco lahjoitti rajaheitosta pallon Nedim Bajramille, joka ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä.

Italia otti tämän jälkeen kenttätapahtumat haltuunsa ja pyrki hakemaan pikaista tasoitusta. Sellainen myös nähtiin 11. minuutin pelin jälkeen, kun Alessandro Bastoni nousi korkeimmalle ja puski lukemat 1-1:een.

Nicolo Barella tälläsi viisi minuuttia myöhemmin ottelun viimeiseksi jääneen osuman, jonka myötä Italia avasi turnauksen kolmella pisteellä. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Federico Chiesa oli tyytyväinen täyteen pistepottiin, mutta näki omiensa pelaamisessa myös parannettavaa.

– Varhainen maali ravisteli meitä ja aloimme heti hyökätä. Mielestäni olisimme ansainneet muutaman maalin lisää, Chiesa tuumi Football Italian mukaan.

– Lopussa otimme hieman turhia riskejä ja tällä tasolla mitä tahansa voi tapahtua. Siinä meidän on parannettava, tappaa pelit, joita hallitsemme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2024