Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Onko tässä Argentiinan seuraava supertähti? – Messi: “Hänellä on barbaarinen laatu”

Valentin Carboni, Monza.
AOP

Lionel Messi uskoo Valentin Carbonin olevan yksi Argentiinan tulevaisuuden tähdistä. Carboni vakuutti La Albicelesten paidassa perjantaina, kun joukkue kohtasi Guatemalan.

Lionel Messi teki kaksi maalia Argentiinan 4-1-voitossa Guatemalaa vastaan perjantai-iltana, joka oli Argentiinan viimeinen lämmittelyottelu ennen tässä kuussa alkavaa Copa Americaa.

Messin esitys keräsi luonnollisesti suurimmat otsikot, mutta onnistujia löytyi muualtakin.

Valentin Carboni teki debyyttinsä Argentiinan paidassa Costa Ricaa vastaan maaliskuussa, mutta perjantaina hänet oli merkitty ensimmäistä kertaa avauskokoonpanoon. Vasta 19-vuotias superlahjakkuus oli yksi joukkueen parhaista pelaajista oikealla laidalla.

Inter Milan hankki Carbonin pelioikeudet vuonna 2020, ja hän vietti päättyneen kauden lainalla Monzan riveissä.

Loistavien otteiden ansiosta Carboni taistelee nyt tosissaan paikasta Argentiinan Copa America -miehistössä. Etelä-Amerikan mestaruusturnaus pyörähtää käyntiin 21. kesäkuuta.

– Hänellä (Carboni) on suuri tulevaisuus ja meidän on hyödynnettävä hänen kykyjään samoin kuin monen muun lahjakkaan nuoren pelaajan, jotka nousevat mukaan maajoukkueeseen, Messi kommentoi.

– Kun saavuimme Yhdysvaltoihin harjoittelemaan, huomasimme, kuinka paljon hän oli kehittynyt alle 20-vuotiaissa. Hän on erilainen pelaaja ja hänellä on barbaarinen laatu.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Maajoukkueet