Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Onnistuuko Robert Lewandowski hätyyttelemään Hollantia? – Koemanin suojatit ennakkosuosikkeina D-lohkon avauskamppailuun

Puolan katseet kääntyvät kohtia Robert Lewandowskia.
AOP

Jalkapallon EM-kisojen C- ja D-lohkot potkaistaan sunnuntaina käyntiin, ja luvassa on hieno kolmen ottelun kattaus. Päivän ensimmäisessä pelissä toisensa kohtaavat rimaa hipoen kisoihin selvinnyt Puola ja Hollanti.

EM-kisojen kolmas pelipäivä pelataan sunnuntaina. Ottelupäivä lähtee liikkeelle Puolan ja Hollannin välisellä ottelulla.

Puola jäi oman karsintalohkonsa kolmannelle sijalle, joten suoraa kisapaikkaa ei irronnut. Joukkue onnistui kuitenkin selvittämään tiensä lopputurnaukseen voittamalla jatkokarsinnoissa Viron, jonka jälkeen Wales kaatui rangaistuspotkuilla.

Puola arvottiin D-lohkossa kovaan seuraan, ja sen jatkopaikka vaatisi lähes täydellistä suoritusta. Paljon riippuu myös ykköshyökkääjä Robert Lewandowskin iskukyvystä, sillä joukkue nojaa edelleen vahvasti Barcelona-tähden onnistumisiin.

Hollanti lähtee avausotteluunsa melko selvänä ennakkosuosikkina. Ronald Koemanin valmentama Oranje kärsi ainoat tappionsa karsinnoissa Ranskalle, joka päätyi jälleen samaan lohkoon. Hollanti tulee suurella todennäköisyydellä taistelemaan myös tällä kertaa lohkovoitosta yhdessä Ranskan kanssa.

Puola ja Hollanti ovat toisilleen hyvin tuttuja, sillä maat ovat kohdanneet historian aikana useaan otteeseen. Edellinen kohtaaminen on parin vuoden takaa, jolloin Hollanti vei Nations Leaguen kamppailun nimiinsä lukemin 2-0.

Historiaa peilaten ja materiaalia verraten Hollannin kompurointi näyttää epätodennäköiseltä, mutta EM-kisoissa kaikki on mahdollista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2024