Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eredivisie

Hollantilaistähdeltä täystyrmäys Real-huhuille! – “Nämä tarinat ovat valheita”

Joey Veerman
AOP

Real Madrid saattaa hankkia uuden keskikenttäpelaajan tänä kesänä korvaamaan eläköityvää Toni Kroosia. Yhtenä vaihtoehtona on pidetty Joey Veermania, mutta PSV Eindhovenin tähti katkoo huhuilta siivet.

Real Madridin uskottiin saaneen haluamansa kesän siirtomarkkinoita ajatellen, kun Kylian Mbappen ja Endrick Felipen sopimukset varmistuivat.

Toni Kroosin lähestyvä eläköityminen tulee kuitenkin jättämään aukon heidän keskikentälleen, vaikka korvaajia löytyy joukkueen sisältä.

Seuran on uskottu pitävän silmänsä avoinna uusien keskikenttäpelaajien varalta. Yhtenä vaihtoehtona on pidetty viime kaudella PSV Eindhovenin riveissä säväyttänyttä Joey Veermania.

Hollantilaispelaaja oli tärkeä osa joukkueensa pelaamista, mutta hänen uransa on uskottu jatkuvan isommissa ympyröissä.

Veermania on linkitetty viime aikoina muun muassa Madridiin, mutta hän tyrmää kauppojen mahdollisuuden. Keskikenttäpelaaja lähetti myös kuitin Los Blancosin suuntaan.

– Nämä tarinat tuntuvat minusta epämukavilta, koska ne ovat valheita. Niissä ei ole mitään totuudenmukaista, Veerman kertoi Football Espanan mukaan.

– Jos lähden PSV:stä, tulen siirtymään joukkueeseen, joka haluaa pitää palloa. En ole pelaaja, joka pysyttelee alhaalla ja jahtaa palloa koko pelin ajan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Eredivisie