Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Crystal Palacen lähtijöiden lista kasvaa – kolme vaihtoehtoa uudeksi valmentajaksi

Crystal Palace etsii uutta valmentajaa
AOP

Huuhkajistakin tuttu Roy Hodgson on Crystal Palacen pitkäaikaisin valmentaja pitkään toviin. Kysymys kuuluukin mitä Valioliiga-joukkueelle tapahtuu kokeneen valmentajan eläköitymisen jälkeen.

Crystal Palace on pystynyt kilpailemaan painoluokkansa ulkopuolella Roy Hodgsonin aikakaudella. Kauden päätteeksi 73-vuotias kuitenkin aikoo päättää Valioliigauransa ja siirtyä muihin tehtäviin.

Eikä tämä missään nimessä ole seuran ainoa ongelma, nimittäin myös moni seuraa kantava voima nähtävästi haluaisi vaihtaa maisemia. Kokeneet Gary Cahill, Christian Benteke ja kapteeni Luka Milivojevic ovat kaikki sopimuksiensa lopussa ja mahdollisesti valmiita siirtymään.

Tämän lisäksi joukkueen tähti Wilfried Zaha on jo useamman kauden unelmoinut siirroista isompiin seuroihin.

Ottaen huomioon Tottenhamin vaikeudet ja Arsenalin tarve uudelleen rakentaa joukkuettaan, Lontoossa tullaankin todennäköisesti näkemään mielenkiintoinen kesä. Ja vaikka valmentajien vaihtoja tullaan varmasti vielä näkemään lisää, on Crystal Palace ensimmäisenä piinapenkissä.

Kuka voisi valmentaa Palacea ensi kaudella?

1. Frank Lampard on vahva ehdokas Crystal Palacen seuraavaksi valmentajaksi, ja nimekäs mies toisi useita etuja tieristeyksessä olevalle joukkueelle.

Vaikka miehen valmennusura päättyi Chelseassa, ainakin toistaiseksi, on miehen suhteet kuulemma hyvät vanhaan työnantajaan.

Lampardin saapuminen voisikin mahdollistaa mielenkiintoisia lainahankintoja paikalliskilpailijoiden nuorukaisten joukosta.

2. Sean Dyche on toinen vahva kandidaatti joukkueen seuraavaksi valmentajaksi.

Mies on tehnyt ihmeitä pikkurahalla Burnelyssä viimeisen 10-vuoden aikana. Vaikka Crystal Palace olisi kovin samanlainen haaste, olisi se kuitenkin uusi haaste.

3. Brentfordin valmentaja Thomas Frank myös tarjoaisi mielenkiintoisen vaihtoehdon sukupolven vaihdokseen.

Miehen eduiksi lasketaan ennen kaikkea Brentfordin menestys edellisellä kahdella kaudella.

Tätäkin tärkeämmin Crystal Palacen näkökulmasta mies on pärjännyt siitä huolimatta, että joukkueen tähtipelaajia on myyty. Viime kauden päätteeksi joukkue menetti huippuhyökkääjät Said Benrahman ja Ollie Watkinsin. Silti Frank toi joukkueen uudestaan karsintoihin Valioliigapaikasta.

Jos Brentford ei tällä kaudella pääse Valioliigaan, voisi Crystal Palace tarjota uuden haasteen laadukkaalle valmentajalle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga