Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Leicesterille kolme keltaista korttia ja syyte samasta tilanteesta – Sakot vai pistemenetys?

Leicesterille mahdollinen rangaistus
AOP

Chelsea ja Leicester ovat pelanneet tärkeitä ja asianmukaisen tunteikkaita pelejä viime viikkoina. Kuitenkin edelliset leimahdukset Valioliigassa saattavat johtaa jatkotoimiin.

Ensin Leicester voitti ensimmäisen FA Cupinsa historiansa aikana, dramaattisessa pelissä Chelseaa vastaan 1-0. Vain viikkoa myöhemmin Chelsea päihitti Leicesterin Valioliigassa 2-1 ja tiputti ketut pois Valioliigan kärkinelikosta.

Juuri jälkimmäinen peli nostattikin tunteita joukkueiden välillä.

Chelsean voittaman pelin lopulla nimittäin nähtiin kyseenalainen taklaus, kun Leicesterin Ricarco Pereira kolhi vanhaa joukkuetoveria Ben Chilwelliä.

Taklauksen jälkimainingeissa kentällä nähtiin metakka 93. minuutilla. Tätä tuomari Mike Deanin oli vaikea hallita, sillä kummatkin joukkueet, henkilöstöä myöten, ryntäsivät kentälle.

Ricardo, Nampalys Mendy ja vaihdosta tullut Daniel Amartey kaikki saivat keltaisen kortin tilanteesta. Mellakoinnin keskellä oli erityisesti Amartey, joka oli suututtanut Chelsea-pelaajat edellisessä pelissä heittämällä Chelsea-logon maahan Leicesterin voitettua FA cupin.

Nyt Englannin jalkapalloliitto kutenkin vaatii selityksiä sääntörikkomuksista, jotka voisivat johtaa rangaistuksiin kummallekin joukkueelle. Joukkueilla on tämän kuun 25. päivään saakka aikaa vastata syytteisiin.

Todennäköisesti rangaistukseksi on kuitenkin tulossa vain sakkoja kummallekin joukkueelle, vaikka sääntörikkomuksesta voisi käytännössä seurata myös pistemenetys.

Chelsea on Valioliigassa nyt kolmantena ja kohtaa viimeisellä kierroksella Aston Villan.

Leicester on tasapisteissä Liverpoolin kanssa lähtiessään viimeiselle kierrokselle. Brendan Rodgersin miehistö on kuitenkin viidentenä Liverpoolin takana koska maalieroa on heitä vastaan 4 maalin verran.

Viimeisellä kierroksella tullaankin näkemään joutuuko Leicester uudestaan Mestarienliiga paikkojen ulkopuolelle viimemetreillä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga