Seuraa meitä:

Valioliiga

Sergio Aguero rikkoi ennätyksiä viimeisessä pelissään – Manchester City juhlii mestaruutta

Man City juhlii mestaruutta-min
AOP

Manchester Cityn Valioliigan mestaruus oli jo selvillä, mutta joukkue laittoi silti näytöksen pystyyn kotifaneilleen voittamalla Evertonin 5-0.

Vaikka mestaruus oli jo voitettu, ei Manchester City lähtenyt kauden viimeiseen peliin jarrutellen. Peli oli Sergio Agueron viimeinen kotipeli Manchester Cityn paidassa ja joukkue selkeästi halusi antaa miehelle jotain mitä muistella.

Joukkue pelasi myös ensimmäistä kertaa kotifanien edessä sitten koronarajoitusten alkamisen ja fanit saivatkin vastinetta pitkälle odotukselleen.

Sergio Aguero juhli 10 vuoden taivaltaan Manchester Cityn kanssa tyylikkäästi rikkomalla Wayne Rooneyn hallussaan pitämän ennätyksen. Miehen 259. City maali tarkoitti, että hän on nyt eniten yhdelle joukkueelle Valioliigassa maaleja tehtaillut pelaaja.

Sergio Aguero on ollut keskeinen pelaaja Manchester Cityn nousussa huipulle, ja fanit antoivat tämän myös kuulua aina lämmittelystä loppuvihellykseen saakka. Mestaruusjuhlien jälkeen 32-vuotias on kuitenkin nähtävästi suuntaamassa LaLigaan.

Everton jäi Manchester Cityn jyrän alle

Evertonin voitto olisi vienyt epätasaisen kauden pelanneen joukkueen ainakin uuteen Euroopan konferenssi -liigaan. Tappio kuitenkin tarkoitti, että Carlos Ancelotin miehistön kausi päättyi sijalle 10. Eikä voitto missään vaiheessa näyttänytkään mahdolliselta.

Puoli ajalle mennessä Manchester City oli hakenut jo kahden maalin johdon. Ensin verkkoja heilutti Kevin De Bruyne ja hetkeä myöhemmin Gabriel Jesus.

Gylfi Sigurdssonilla oli mahdollisuus tuoda joukkueensa mukaan pilkulta. Manchester Cityn maalivahti Ederson kuitenkin torjui myös tämän, iltapäivänä missä mikään ei tuntunut voivan menevän pieleen Pep Guardiolan miehistölle.

Toisellakaan puoliajalla joukkue ei hidastellut vaan Phil Foden laittoi lukemat 3-0.

Koko pelin Sergio Agueroa huutanut kotiyleisö sai haluamansa. Sairashuoneelta palaava argentiinalainen lähetettiin kentälle, kun pelikellossa oli vielä 25 minuuttia.

Eikä Aguero pettänyt fanien lämmintä vastaanottoa vaan laittoi ensin komean kierteisen vedon ulkosyrjällään ja hetkeä myöhemmin puski toisen. Kolmannen yrityksen Jordan Pickford kuitenkin sai torjuttua, mutta se olikin päivän ainoa murhe Agueron jäähyväisillassa.

Seuraavaksi Manchester City kohtaa Mestarienliigan finaalissa Chelsean. Peli pelataan Portossa ja mahdollisesti Sergio Aguero pääsee kirjoittamaan vielä viimeisen kappaleen Manchester City taipaleeseensa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Valioliiga