Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Kentällä verivihollinen raitapaidassa – Guardiola: ”En voisi vähempää välittää”

Guardiola kohtaa tutun tuomarin finaalissa-min
AOP

Manchester Cityn valmentajaa ei kuulemma voisi vähempää kiinnostaa, että Mestarien liigan finaalin tuomarina tullaan näkemään Antonio Mateu Lahoz jonka kanssa Pep Guardiola on aikasiemmin ollut nokittain.

Tuomarispekulointi kiihtyy silloin tällöin. Yleensä tuomareita joko parjataan liian kireästä tai löyhästä linjasta tai sitten jostain virheestä.

Kuitenkin kentällä tuomareiden ja tuomaroitavien välit välillä kuumenevat henkilökohtaisuuksiin saakka.

Ja Mestarien liigan finaalissa Pep Guardiola kohtaa tuomarin, jonka kanssa hänellä on historiaa. Antonio Mateu Lahozin muun muassa ajoi espanjalaisen ulos Mestarien liigan neljännesfinaaliottelusta Liverpoolia vastaan vuonna 2018.

Tuolloin tunteet kuumenivat, kun Leroy Sanen maali hylättiin paitsiona, ja ottelun jälkeen Guardiola sanoi:

– ”Hän on tuomari, joka haluaa tuntea olevansa erilainen, erityinen. Kun muut näkevät jotain hän näkee päinvastoin. Minun ulosajo oli liikaa, sillä en sanonut yhtään väärää sanaa”

Sama tuomari myös suututti Guardiolaa kun hän antoi keltaisen kortin Sergio Aguerolle vuonna 2017 sukeltamisesta Monacoa vastaan.

Tällä kertaa Pep Guardiola on kuitenkin luottavaisin mielin eikä kuulemma välitä tuomarivalinnasta, kun häneltä siitä kysyttiin:

– ”Minua ei voisi kiinnostaa vähemmän [tuomarivalinta]. Luotan joukkueeseeni. Et voi kuvitella kuinka itsevarma olen joukkueestani, ja siitä mitä meidän pitää tehdä.”

Manchester City kohtaa lauantaina Chelsean Portossa järjestettävässä Mestarien liigan finaalissa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Manchester City on päässyt näin pitkälle Mestarien liigassa, ja Chelseallakin viimevisiitistä Mestarien liigan finaaliin on kulunut yhdeksän vuotta.

Mestarien liigan finaalin jännitteitä kasvattaa myös joukkueiden viime viikkojen tulokset ja vire.

Chelsea on hakenut kaksi voittoa Manchester Citystä viime viikkoina, mikä varmasti lisää itsevarmuutta. Chelsea kuitenkin hävisi äskettäin niin FA Cup finaalin Leicesterille. Ja tämän jälkeen Chelsea hävisi Valioliigan viimeisellä kierroksella Aston Villalle, menettäen myös ykkösmaalivahtinsa.

Valioliigan tämän kauden mestari Manchester City taas haki Valioliigan viimeisellä kierroksella murskavoiton Evertonista ja Pep Guardiola lähtee finaaliin terveellä miehistöllä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga